OUDEJAARSMENU
Om te starten…
Romig soepje van cèpes met nootjes
Gerookte eend filet op een bedje van rucola salade
Aardappeltjes Alsacienne met gelakt buikspek
Oriëntaalse salade met maïskip, chorizo en lamsmergueze
Huisgemaakte griekse paddestoelen
Bloemkoolbloemetjes met amandelschilfers
Groene kool met Zweedse vinaigrette
Mosselbeignets op ijsbergsalade
Zalmterrine
Feestelijke wildpaté in een krokant jasje
Ganzenleverterrine
Kerstomaatjes met grijze garnalen
Wrap met tartaar van scampi’s
Maïskippebout in eigen jus
Wa gaan verder met…
Tongfilet opgevuld met tartaar van kabeljauw en gegrilde scampi’s
Stoofpotje van reebok in rode wijn
Parelhoen op smaak gebracht met honing en balsamico
Kalfsfilet geflambeerd met Cognac en een jus van peper
Tagliatelles met grijze garanelen en vongolé
Risotto met cèpes
Opgevulde aardappel
Wok met wilde kastanje en gekonfijte butternut
Prinsessebonen met verse kruiden en snuifje look
Aardappelbeignets
En kunnen eindigen als volgt…
Rijk gevarieerde kaasplank
Feestelijk pallet van taartjes, gebak en andere zoetigheden
Uiensoep met zijn gegratineerde croutons
Bourgondisch nieuwjaarsontbijt